torstai 18. lokakuuta 2012

party like ke$ha


Sori kun postaan näin usein, mut täälläpäin on nyt syysloma ja kuolen pian tylsyyteen (täällä mummilla), jos en saa jotain tekemistä joten aattelin laittaa tähän väliin tälläsen pikapostauksen. Ja kaikki kuvat on weheartit:sta!

Katoin äsken ton Amanda Toddin tekemän youtubevideon (katso tästä) ennen sen itsemurhaa ja fiilikset vähän laski. Tosi surullista, että ihmiset päätyy tollasiin tekoihin vaan sen takia, että on tehny pari tyhmää virhettä. Muistakaa älkää ikinä lähettäkö alastonkuvianne kenellekkään, ne päätyy nettiin ihan varmasti!

Mut asiasta kolmanteen: Oon menossa perjantaina parin kaverin kanssa yhtiin nuorisokerhon K-13 bileisiin ja oon ihan so excited! Olin siellä viimeks syksyn alussa ja meillä oli tosi kivaa ja oltiin ihan party hard-fiiliksissä! ja kun kuulin näistä seuraavista, niin mun oli pakko raivata aikaa - näitä ei voi jättää väliin!

Ja sain tänään uudet kengät citymarketista. Ne on sellaset perus korottomat nahkasaappaat, laitan kuvaa kun kerkeen. Tykkään kuitenkin kovasti! :)

Aattelin, että kun 30 lukijaa tulee täyteen, teen teille vaikka video-postauksen. Pyydelkää siis teiän kavereitakin liittymään lukijaks, enää 10 jäjellä! :) 

Toivottavasti teilläkin on jotain suunnitelmia viikonlopuks! Ja te joilla on nyt syysloma - nauttikaa ja nukkukaa aamuisin pitkään! ♥








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti